gyermekvedelem - PORTÁL VAKOK ÉS GYENGÉNLÁTÓK SZÁMÁRA       magyar   magyar   
 
ingyenes felolvasó program letöltése    Váltás a grafikus oldalra
 
2015. - Adventi kirándulás Szegeden
A Fejér Megyei Esély Gyermekvédelmi és Gyermeksegítő Alapítvány jóvoltából intézményünk dolgozói az idei év végén, ismét egy közös adventi kiránduláson vehettek részt, 2015. december 15-én. A kirándulás célpontja a szép Szeged városa, azon belül a több helyszínt érintő adventi vásárok, továbbá a város nevezetességeinek megtekintése volt. 
 
Két teljes busz telt meg a jelentkezőkkel. Közel három órás utazást követően elértük az úticélunkat. A Tisza partján parkoltak le a buszok, onnan közelítettük meg a különböző helyszíneket, ki-ki érdeklődése szerint.
 
A Széchenyi téren karácsonyi dallamok kíséretében lehetett válogatni a sok kézműves portéka, könyvek, játékok, bohókás ajándéktárgyak között. A vásári sétát forralt bor és kürtös kalács illata tette még hangulatosabbá. Sokan közülünk megtekintették a felújítás alatt álló Dóm téri vásárt is, de további látványos helyszínként szolgált az érdeklődőknek a kivilágított óriásszarvassal és pónikkal a Dugonics tér.
 
Akinek kedve volt, egy hamisítatlan szegedi halászlét is elfogyaszthatott a híres Fehértó Csárdában, de a belvárosi cukrászdák is megédesítették sok fehérvári túrista délutánját is. 
 
Igazán remek hangulatú napot tudhatunk magunk mögött ismét, köszönet érte mindazoknak, akik lehetővé tették kis csapatunknak, hogy a sok-sok feladatot adó évet egy ilyen csodás munkahelyi közösségi programmal koronázhattuk meg!