gyermekvedelem - PORTÁL VAKOK ÉS GYENGÉNLÁTÓK SZÁMÁRA       magyar   magyar   
 
ingyenes felolvasó program letöltése    Váltás a grafikus oldalra
 
A felújított utógondozói otthon átadó ünnepsége
2015. december 24-én ismét ünnepelhettünk. Befejeződött a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat V. számú, előszállási szakmai egysége épületének felújítása, mely a 18-25 év közötti, gyermekvédelmi gondoskodásban nagykorúságát elért, utógondozói ellátásban részesülő fiatal felnőttek otthonául szolgál.
   
   

   
 

   
 
Az ünnepséget Ánosi Péter, a Gyermekvédelmi Központ nevelési igazgató helyettese nyitotta meg, majd Dr. Juhász Roland, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság szervezeti igazgatója, valamint Mátrahalmi Tibor, az SZGYF Fejér Megyei Kirendeltségének igazgatója köszöntötte a meghívottakat.

   
 


 

   
 

   
 
A projekt szakmai tartalmáról Deresné Tanárki Mária, a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat igazgatója tájékoztatta a meghívott vendégeket. 

   
 

   
 /Az előadás tartalma ide kattintva tekinthető meg./
 
 
A Gyermekvédelmi Központ III. számú, előszállási szakmai egységében nevelkedő gyermekek, valamint az utógondozói otthon fiatal felnőtt lakói kedves műsorral színesítették a rendezvényt.

   
 

   

   
 

   

   
 

   

   

A program az épület ünnepélyes átadásának ceremóniájával folytatódott, melyet állófogadással egybekötött kötetlen, jó hangulatú szakmai beszélgetés zárt.