48 férőhelyes Gyermekotthon játszóterének átadó ünnepsége


A Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat 48 férőhelyes Gyermekotthona előtti füves területen kapott helyet a Székesfehérvár Megyei Jogú Város Polgármesterének és a város Önkormányzatának köszönhetően az összesen 6.180.529,-Ft összegű támogatásból kialakított modern, két funkciós játszótér.
 
A játszótér átadására 2017. október 18-án került sor ünnepélyes keretek között az intézmény udvarán. Az elhelyezett eszközök - mint pl. piknik asztalkák, hinta, játszó házikó, homokozó, állatfigurás hintázók, fitnesz eszközök, stb. - a székesfehérvári 48 férőhelyes Gyermekotthonban nevelkedő gyermekek szabadidejének hasznos eltöltéséhez és az egészséges életmód kialakításához járulnak hozzá. A gyermekek színes kis műsorcsokorral, Deresné Tanárki Mária, a Gyermekvédelmi Központ intézményvezetője méltató szavakkal köszönte meg a megvalósításban részt vevőknek a gyermekvédelmi szakellátásban nevelkedő gyermekek jobblétét szolgáló, példaértékű támogatását.
 
Ezúton is hálásan köszönjük ezt az újabb nagyértékű támogatást Dr. Cser-Palkovics András polgármester Úrnak, valamint Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzatának, a Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. munkatársainak, kiemelten Szekeres Ildikó Asszonynak és mindenkinek, aki részt vállalt a játszótér megvalósulásában. Köszönjük! 
 
 
 

 

 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 
 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 
   
 
 
   
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
  
Oldal nyomtatása
 
 
 
NeoSoft