Kerékpár átadó ünnepség


 2017. október 03-án ismét egy örömteli eseményre került sor a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálatnál.
 
A rendezvény keretében a Fejér Megyei Esély Gyermekvédelmi és Gyermeksegítő Alapítványnak, az UNION Biztosítónak, valamint az Accell Hunland Kft.-nek köszönhetően 34 kerékpár került az intézmény szakmai egységeiben nevelkedő gyermekek használatába. Ezen alkalommal került sor a Balogh Zoltán miniszter úr által felajánlott kerékpár ünnepélyes átadására is. 
 
Az ünnepségen Deresné Tanárki Mária, a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat intézményvezetője mondott köszönetet a nagy értékű támogatásokért.
 
Intézményvezető Asszony beszédében visszautalt az UNION Biztosító sok évre visszatekintő támogatására és együttműködésére, amivel jelentősen hozzájárul a Fejér megyei állami gondoskodásban nevelkedő gyermekek mindennapjainak jobbá, szebbé tételéhez. Megköszönte továbbá az Accell Hunland Kft. kerékpárgyártó cég ügyvezetőjének azon támogatását, melynek eredményeként jelentős árkedvezménnyel vásárolhatta meg az Alapítvány a kerékpárokat, és jutott így hozzá 30 kerékpárhoz, melynek összeszerelését is díjmentesen biztosították a Kft. szakemberei, továbbá azon 4 ajándék kerékpárt, amit a gyártó adományozott a gyermekeknek. Mint azt intézményvezető Asszony mondta, ezek a kerékpárok jól szolgálják majd a gyermekek szabadidejének hasznos eltöltését, egészséges életmódra nevelését, élményszerzését. Köszöntő szavait az eseményhez jól kapcsolódó idézettel zárta: "Bármit megkaphatsz az életben, amit csak akarsz, ha eleget segítesz másoknak megkapni azt, amit akarnak."
 
A megajándékozott szakmai egységekben élő gyermekek hangulatos műsorral kedveskedtek a megjelent vendégeknek.
 
Kívánjuk, hogy támogatóink legyenek továbbra is eredményesek, sikeresek és lehetőségeik szerint segítsék, támogassák a továbbiakban is a gyermekeinket!  
 
 

 

 
 

 

   
 

 

   
 

 

   
   
   
 
 
 
A kerékpárokat az ellátott gyermekek használatba vették. Kihasználva a szép, őszi időjárást, az FMGYK és TEGYESZ III. számú előszállási szakmai egysége kétkerekű kirándulást szervezett, ennek keretében avatták fel a hozzájuk került új kerékpárokat: 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
Oldal nyomtatása
 
 
 
NeoSoft