COOP adományozó ünnepség


 2017. július 07-én, idén negyedik alkalommal adományozó ünnepségre került sor, mely rendezvénynek megyénkben a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat adott otthont.
 
Az alapélelmiszerekből álló adomány csomagokat, mintegy 20 millió forint értékben a COOP Segély Alapítvány és a CO-OP Hungary Zrt. ajánlotta fel a Fejér megyei állami gondoskodásban élő, különleges ellátási szükségletű gyermekek számára.
 
Az ünnepségen köszöntőt mondott Sándor Attila, az Univer COOP Zrt. vezérigazgatója, majd Horváthné Dr. Vörös Ágnes a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Fejér Megyei Kirendeltségének igazgatóhelyettese megköszönte a Fejér megyei ellátott gyermekek nevében az adományokat.  Az ünnepségen a Gyermekvédelmi Központ Nevelőszülői Hálózatában nevelkedő gyermekek adtak kedves, vidám műsort a részt vevő vendégeknek.  A rendezvény sajtóeseményén beszédet mondott még Dr. Petrin László, a Fejér Megyei Kormányhivatal főigazgatója, valamint Radetzky Jenő, a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke is.
 
Hálás köszönet a COOP Segély Alapítványnak és az Univer CO-OP Zrt. munkatársainak az immáron negyedszer nyújtott, nagyértékű adományért, mellyel ismét hozzájárultak a nehéz sorsú gyermekek jobb életminőségének megteremtéséhez! Egyúttal köszönet a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat munkatársainak, ellátott gyermekeinek is, akik munkájukkal, felkészülésükkel elősegítették ennek a nagyszerű eseménynek az eredményes megszervezését, lebonyolítását. Köszönjük!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Oldal nyomtatása
 
 
 
NeoSoft