Prémium sajtóbál Székesfehérváron


Nagy megtiszteltetésben volt része intézményünknek ez év februárjában. A Pannon Lapok Társasága idén is megrendezte Prémium Sajtóbálját Székesfehérváron, az impozáns Magyar Király Szállóban. A bál jótékonysági célokat is képvisel, melynek támogatói köre idén két célcsoportot választott ki. A támogatók egy erdélyi magyar közösség leégett iskolájának újjáépítését szándékoztak megsegíteni. A másik kedvezményezett csoportként a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat Nevelőszülői Hálózatában nevelkedő, különböző területeken tehetséges öt gyermekekre, fiatalokra esett a választásuk.
 
A rendezvényen intézményünket Deresné Tanárki Mária igazgató asszony képviselte, aki a köszönet és a hála szavain túl úgy fogalmazott a kiválasztott támogatottak köre, a támogatási célok vonatkozásában: "nagyon jók ezek a célok, mert egyrészt olyanok a kedvezményezettek, akik itt vannak, de nem kellene, hogy itt legyenek, másrészt olyanok, akik itt kéne legyenek, de sajnos már rég nincsenek itt...".
 
Két támogatott fiatal, egy egyetemista és egy főiskolás utógondozói ellátottunk az oklevél és a diploma megszerzéséhez szükséges nyelvvizsgára felkészítő 300, illetve 400 órás nyelvtanfolyam lehetőségében, valamint a vizsgadíjak megfinanszírozásában részesült. Másik ellátott gyermekünk tehetsége megmutatkozott már eddigi tanulmányai során a tanult szakmájában, azonban szemérzékenysége miatt speciális hegesztőpajzsra volt szüksége, melyet támogatásként most megkaphatott. Egy zenei területen kimagasló gyermekünk tangóharmonika vásárláshoz kapott nagyösszegű hozzájárulást, valamint egy tehetséges sakkozó kisfiú sakk automata gépet kapott annak érdekében, hogy ezen területen tovább fejleszthesse tudását, képességét. 
 
Hálás köszönet ezekért a nagylelkű és nemes támogatásokért mindenkinek, akinek része volt valamilyen formában abban, hogy az állami gondoskodásban nevelkedő gyermekeink, fiataljaink lehetőségei ilyen formában bővüljenek a jövőjük kibontakozása érdekében. Köszönjük!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A fotók a feol.hu FMH online oldaláról származnak.
Oldal nyomtatása
 
 
 
NeoSoft