Újabb adomány a SUZUKI Klubok Egyesületétől


 Suzuki Klubok Magyarországi Egyesülete adományozó programja
2016. Kápolnásnyék

 

Izgatottan készülődtek a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ előszállási szakmai egységét képviselő kis csoport tagjai az egyik márciusi hétvégén arra a találkozóra, amelyre meghívást kaptak az Egyesülettől.

Az a megtiszteltetés érte a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat közösségét, hogy ez évben második alkalommal ismét méltónak találtatott az Egyesület támogatására.

2015-ben az új, 48 férőhelyes gyermekotthon közössége volt a kedvezményezett, ez évben pedig az előszállási szakmai egység.

A meghívást személyesen, az Egyesület képviseletében Rémai Csaba tolmácsolta a gyermekeknek.

Egy vasárnapi látogatás keretében hosszan beszélgetett az ellátottakkal és a szakemberekkel. Őszinte, jó hangulatú beszélgetés volt, amelynek során feltárta a gyermekek előtt korábbi életének azt az időszakát is, amikor állami gondozottként a dégi Nevelőotthonban nevelkedett.

Életéről őszintén, közvetlen hangon, pozitív gondolatokat megosztva beszélt. Ezt tették a gyermekek is.

Pozitív mintaként, példaként állt a gyermekek előtt. Felajánlotta, hogy annak a 4 gyermeknek, aki a legtöbbet javít tanulmányi eredményén, külön jutalmat ad az Egyesület.

A látogatástól az adományozó ünnepségig több hónap telt el.

A szakmai egység  vezetője,  munkatársa és az intézmény igazgatója kíséretében 4 gyermek érkezett a vacsorával egybekötött programra. Kedves fogadtatásban volt részünk, az Egyesület elnöke, tisztségviselői, tagjai nagy szeretettel fogadtak bennünket.

Nagyon sok adomány gyűlt össze, amelyet ünnepélyesen vettünk át a gyermekekkel. Kaptunk gáz tűzhelyet, mikrohullámú sütőt, ping-pong asztalt, ütőkészletet, tollaslabdát, társasjátékokat, kirakó játékokat, labdákat, ruhaneműket.

Az igazi meglepetés a négy gyermek számára a személyes ajándék volt, amelyet nagy gonddal választottak ki az adományozók. 2 gyermek mobiltelefont, 1 gyermek kerékpárt, 1 gyermek hajformázó készletet kapott. Az ajándékokat örömmel vették át.

A gyermekek műsorral köszöntötték a támogatókat, majd jelmezverseny következett az Egyesület tagjai részvételével. Támogatóink kérésére a zsűri feladatát mi láttuk el.

A finom vacsora után a gyermekek táncos produkciót mutattak be, amelynek nagy sikere volt.

A vendéglátóink nemcsak támogatásukkal, hanem őszinte érdeklődésükkel is megtiszteltek bennünket. Késő este köszöntünk el tőlük és szép élményekkel tértünk haza. Az adományokat másnap Rémai Csaba és segítői szállították Előszállásra.

Köszönjük az adományokat és a szép estét. 
 

   

   
 

   

   
 

   

   
 

   

   
 

   

   

   

   

   

   

   

   

Oldal nyomtatása
 
 
 
NeoSoft