ÚJ OTTHON, ÚJ ESÉLY képek


 
 
 " ÚJ OTTHON - ÚJ ESÉLY"
 
A megvalósulás kezdeti lépései.
   

   

 

   

   

 Itt épül majd álmaink otthona.

   

   

 

   

   

   Tereprendezéssel megkezdődtek a munkálatok.

   

   

   

 

 
 
 
   

 

2015. április, Épülnek a falak.

 

   

 

 

   

   

 

   

 

2015. július 23. Látványos fejlődésen ment keresztül a 48 férőhelyes gyermekotthon építése. Az építkezés a befejezéshez közeledik. A nyílászárók beépítése a soron következő nagy feladat. A Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ épülete előtti parkolóból kerül kialakításra egy sportpálya, mely ezen a héten a területrendezéssel és a pálya ágyazati munkálataival vette kezdetét.

A változásoknak együtt örülhetünk: 

 

   

 

   

 

   

  

   

  

   

   

 

   

   

 

   

   

2015. augusztus 10. A fejlődés napról napra szembetűnőbb. A sportpálya alapozása befejeződött, a kosárpalánkok is a helyükre kerültek. A pálya környező területének rendezése a végéhez közeledik. Hangulatos szabadidős rész lesz kialakítva a nemsokára beköltöző kis és nagyobb lakók részére.

 

   

 

   

   

 Az épületek vakolása szinte teljesen elkészült. Már körvanalazódni látszik, milyen szép és színvonalas lakókörnyezet várja a gyermekeket és az értük tevékenykedő felnőtteket. A belső munkálatok ezzel párhuzamosan megkezdődtek.

   

   

 

   

 

   

   

 

   

   

 

 

   

 

   

   

 

   

   

A finishez közeledve örömmel és kíváncsisággal vegyesen várjuk a folytatást...

2015. szeptember 15.

Az építkezési munkálatok a hónap elején befejeződtek. A terület parkosítása, az épületek belső tereinek, helyiségeinek kialakítása, bútorozása, felszerelése és szépítése a következő nagy feladat a beköltözés megkezdése előtt, mielőtt november hónapban hivatalosan is megnyitja kapuit a Gyermekotthon. 

 

 

   

 

   

   

 

   

   

 

   

   

 

   

   

 

 

  

 

 

 
Oldal nyomtatása
 
 
 
NeoSoft